Sinetässä, Ounasjoen palvelukylässä Rovaniemen kaupunki ja kansalaisopisto, Rovaniemen seurakunta, Rovaniemen Neuvokas ja useat seurat järjestävät runsaasti erilaista virkistys- ja harrastustoimintaa, tapahtumia ja kulttuurikohtaamisia.

03.09.

SINETÄN VIIHDEKUORO

Laulamme 1-4-äänistä monipuolista kuoro-ohjelmistoa ja käymme läpi äänenkäyttöön liittyviä asioita. Ohjelmisto suunnitellaan yhdessä kuorolaisten kanssa. Tervetuloa laulamaan!
09.09.

Monoa vinoon Sinetässä. Liikkumisen ILOA. 9.9-18. Alkaen lavatanssikurssit Sinetän kylätalolla.

09.09.

LAVATANSSI, alkeisjatko

Alkeisjatkossa jatketaan perustekniikan ja perusaskeleen oppimista sekä opetellaan lisää kuvioita. Harjoitellaan vienti- ja seuraamisasioita ja opetellaan tanssimaan eri tempoisissa musiikeissa. Kurssi etenee osallistujien taitotason mukaan.
14.09.
12:00

Sinetän Porinapiiri

Hei, kaikille avoin Sinetän Porinapiiri kokoontuu joka toinen perjantai alk. 14.9. klo 12.00. Ruokailu ja onnenpeli ovat edelleen mukana. Olette kaikki tervetulleita ystävienne kanssa; toivottaa Neuvokkaan vetäjät; Timo, Ulla ja Kaarina.
02.10.

SINETÄN KYLÄTEATTERI

Kaikille teatteri-ilmaisusta kiinnostuneille innostava harrastus esityksen valmistamisen parissa. Opettaja: LIISA PENTTILÄ. Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.
Anna palautetta